Om N.L.A Måleri

Vi är en väletablerad och komplett målerifirma som utför alla vanligt förekommande tjänster vid målning och inredning. N.L.A Måleri hjälper er som är företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i  hela Stor-Stockholm. Inget jobb är för smått eller stort för oss att ta oss an. Vi utför arbeten vid nyproduktion, ombyggnader, renoveringar och tillbyggnader.

Målarfirma från Älvsjö i Stockholm

Bolaget drivs av Lennart Andersson, som jobbat inom måleriyrket i över 40 år. Vi har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med många återkommande kunder och via rekommendation. N.L.A Måleri är givetvis medlem i målarnas branschorganisation Måleriföretagen i Sverige.

Måleriarbeten vi utför är

  • Invändigt och Utvändigt Måleri
  • Fasadmålning
  • Tapetsering & Inredning
  • Fasadmålning
  • Dörrmålning
  • Fönstermålning
  • Trapphusmålning
  • Snickeriarbeten

Pålitligt nätverk

N.L.A Måleri har med åren samlat på sig guldkornen av erfarna, duktiga och seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper. Vi samarbetar med alla hantverksgrupper som elektriker, rörmokare, mattläggare m.m för kvalitetssäkring och underlätta kommunikation genom hela byggprocessen. Goda referenser finns och lämnas gärna ut vid efterfrågan.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-Avdraget som skattereduktion vid renovering och hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida.

Offert-förslag från en kunnig målare?

Kontakta oss idag för nya samarbeten och offert-förslag i ert nästa måleriuppdrag och renoveringsprojekt!

Vi använder oss av kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna för långsiktiga kundlösningar, och vi ger givetvis garantier på utförda arbeten. N.L.A Måleri innehar erforderliga ansvarsförsäkringar, har god ekonomi, samt F-Skattsedel. Som kund har du säkerhet i vår trygghetsgaranti på utförda arbeten på 2 år, samt opartiskt bedömning genom Måleriföretagen i Sverige

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa måleri och renoveringsprojekt!